Rezultate   Clasament   Istorie   Multimedia
 


 
 
 

Dupa multi ani de absenta din competitiile organizate de AJF Timis, echipa de fotbal din Chisoda a fost reinfiintata in august 2003 sub denumirea de Fotbal Club Chisoda din initiativa unor tineri din localitate. De atunci echipa e evoluat doar in Campionatul Municipal fiind aproape de promovare in 2005 cind a pierdut meciul de baraj jucat impotriva echipei Tipomic.
   In anul 2007 echipa a promovat pentru prima data in Campionatul Judetean Timis. A cistigat seria a II-a si a promovat in Divizia D - Timis in anul 2008.
   In anul 2010 echipa a pierdut barajul de promovare in Divizia C jucat impotriva echipei Termo Drobeta Turnu Severin.

Palmares:

2003-2004 Campionatul municipiului Timisoara seria II Locul 4: 21 12 3 6  88 -  42   39p
2004-2005 Campionatul municipiului Timisoara seria II Locul 2: 22 19 0 3  117 - 36  57p
2005-2006 Campionatul municipiului Timisoara seria I Locul 4: 19 12 1 6  76  -  38  37p
2006-2007 Campionatul municipiului Timisoara seria I Locul 1: 22 21 0 1  83  -  27  63p
2007-2008 Campionatul Judetean Timis seria II Locul 1: 30 27 2 1  131  -  27  83p
2008-2009 Divizia D Timis Locul 2: 30 23 3 4 107 - 30 72p
dec 2008 Cistigatoarea Cupei si a Supercupei de Iarna (sala) - Timis  
2008-2009 Cistigatoarea Cupei Romaniei faza judeteana  
2009-2010 Divizia D Timis Locul 1: 30 22 3 5 99 - 41 69p